Putkiremontti - Helsinki, Espoo, Vantaa

Putkitöihin kuuluvat lämmitysjärjestelmät, käyttövesiputkistot ja viemäröinti. Teemme uudisrakennusten putkiurakoinnit ja vanhojen putkistojen korjaukset ja putkisaneeraukset. Saat työllemme takuun!

Käyttövesiputkistot uudisrakennuksiin. Linjasaneeraukset ja putkiremontit saneerauskohteisiin.

Lämpimän ja kylmän veden putkityöt toteutetaan niin, että käyttöveden saanti on turvattu. Putkiremontissa linjasaneerauksella vaihdetaan vanhat putket uusiin ja tehdään uusi toimiva ratkaisu vuosiksi eteenpäin. Putkiremontin toteutus vaihtelee kohteen mukaan. Putkiremontti on toteutettava mahdollisimman nopeasti ja suunnitelmien mukaisesti ilman liian pitkiä käyttökatkoksia.

Putkiremontti suunnitellaan asiakkaan toivomusten ja  viranomaisvaatimusten mukaan. Putkiremontissa suunnittelulla on tärkeä osuus, jossa kaikki osa-alueet huomioidaan. Kirjallinen sopimus erittelee putkiremontin eri vaiheet ja sovitun aikataulun. Meiltä saat myös KVV -työnjohtajapalvelut.

Viemäröinti

Viemäröinti tehdään tiloihin jossa on vesipiste. Altaat lattiakaivot, wc-pöntöt ja muut vesikalusteet viemäröidään niin, että jätevesi saadaan ohjattua tehokkaasti kunnalliseen tai talokohtaiseen viemäriverkostoon.

Haluatko tietää lisää palveluistamme?